Bezoek Walhout Civil tijdens de Contacta in Goes, 6-8 nov. 2018

Op 6 tot 8 november staat Walhout Civil voor de tweede opeenvolgende keer op de Contacta. Kom kennismaken of bijpraten! U vindt ons op stand 305 in de Zeelandhallen te Goes. De Contacta is al ruim 30 jaar het netwerkevent voor Zuidwest- Nederland en Vlaanderen waarbij de vele exposanten het hart van het netwerkevent zijn. Daaromheen is er een gevarieerd programma met bekende sprekers uit de zakelijke wereld en diverse workshops. Dit jaar staat de impact van data centraal. Welke impact heeft data en data verzameling op de ingenieursdiensten die wij leveren, en welke voordelen heeft dit voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers? Op deze vragen geven onze ingenieurs en adviseurs graag antwoord.

Kom kennismaken en ontdek wat wij doen

Op de beurs geven wij een impressie van onze projecten, demonstraties en vertellen wij u graag meer over onze activiteiten. Via deze link kunt u gratis uw entreeticket aanvragen. Wilt u een specifieke afspraak maken met onze medewerkers? Neem hiervoor contact op met lfr@walhoutcivil.com.

 

Locatie

De Contacta vindt plaats in de Zeelandhallen, Da Vinciplein 1, 4462 GK in Goes. Meer informatie over het programma, deelnemende partijen en openingstijden, vindt u op de website.

Openingstijden

  • Dinsdag 6 november 16.00 - 22.00 uur
  • Woensdag 7 november 14.00 - 22.00 uur
  • Donderdag 8 november 14.00 - 22.00 uur

Een impressie van de beurs: