Walhout Civil behaalt ISO 9001:2015 certificaat

De dienstverlening en het kwaliteitsmanagementsysteem van Walhout Civil is vanaf mei volledig ISO 9001:2015 gecertificeerd. Na externe audits door Lloyd's Register Quality Assurance Ltd. is ons kwaliteitssysteem getoetst aan de NEN-EN-ISO 9001:2015 norm. Voor de internationale borging is het certificaat door de United Kingdom Accreditation Service multilaterale geaccrediteerd. Het certificaat is hier te downloaden.

 

Een belangrijke stap

Het behalen van de ISO certificering is opnieuw een belangrijk stap voor Walhout Civil. "We werken al jaren met een strak kwaliteitsmanagementsysteem. De behaalde ISO 9001:2015 certificering is een bevestiging van de kwaliteit die wij met plezier dagelijks leveren voor al onze klanten. We betrekken onze klanten maximaal in het proces en behalen steeds weer een hoge klanttevredenheid. Om onze dienstverlening te verbeteren volgen onze ingenieurs veel trainingen, opleidingen en cursussen. Ook in de toekomst blijven we investeren in de verbetering van onze organisatie en het centraal stellen van onze klanten." aldus directeur Jan Walhout.

Achtergronden ISO 9001 certificering

NEN-EN-ISO 9001:2015 specificeert eisen voor een kwaliteits- managementsysteem van een organisatie die: a) moet aantonen dat zij in staat is om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de wet- en regelgeving, en b) zich ten doel stelt om de klanttevredenheid te verhogen door het systeem doeltreffend toe te passen, met inbegrip van processen voor verbetering van het systeem alsmede de borging van het voldoen aan eisen van klanten en de wet- en regelgeving.